El mètode Grönholm
METODE GRÖNHOLM
Farà unes setmanes que hem estat llegint El mètode Grönholm en la classe de català, una obra de teatre de l'autor Jordi Galceran. Sincerament, ha estat molt interesant, ja que hem sortit 4 persones a interpretar els personatges i el final és molt sorprenent, aquest llibre és bastant recomanable.
El mètode de Grönholm és un llibre que es tracta d'una entrevista de 4 (en Ferran, en Carles, la Mercè, i l'Enric) persones a la vegada per un lloc de feina de director comercial de Dekia (una empresa molt bona). Per agafar la feina han de passar 4 proves conjuntament, en cada prova les coses es posen més interessants. Quan arriben tots 4 a la reunió, es tanca les portes i no poden obrir-les, els treballadors de Dekia, passen per una bústia un paper on diu la primera prova, i quan acaba la primera, passen la segona i així fina acabar les 4 proves La regla principal era que qui abandoni l'habitació per qualsevol motiu, quedava fora de la feina.
Començaré descrivint al Ferran, en Ferran és una persona que no té res d'empatia, un farsant, un presumit, un egocèntric... però en realitat és tot el contrari, una persona que ha passat moltes coses dolentes al llarg de la seva vida i el seu comportament amb la gent és així per desfogar-se, per aparentar una cosa que no és...
D'altra banda, l'Enric, durant el seu paper aparenta ser una persona tímida, una mica distreta, educada, molt nerviosa...
La Mercè, durant el seu paper és una persona que va de front, sense por, ja que és la persona que més s'enfronta al Ferran.
En Carles, durant el seu paper també és una persona que no té por, perquè també s'enfronta bastant amb en Ferran.
El llibre expressa que hi ha molt tipus de persona i persones que fan qualsevol cosa per tal d'aconseguir una feina.
Aquest treball m'ha agradat bastant perquè hem fet una activitat que consistia a sortir 4 persones a interpretar els personatges al mig de la classe.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada